Ayurveda

L’Ayurveda és el sistema de medicina tradicional de l’Índia. Ens ajuda a entendre la relació que s’estableix entre nosaltres i l’entorn en què vivim i ens desenvolupem. Ens aporta llum sobre com afecten la nostra vida diària l’alimentació, les emocions, l’estil de vida que portem, o les estacions de l’any …

Cada un de nosaltres és diferent, és a dir gestiona de manera diferent el que li arriba a través dels sentits o de l’alimentació. L’Ayurveda ens ajuda a entendre com el nostre cos gestiona els elements de la natura (tant el que mengem com el que ens envolta), com els assimilem i digerim, i què passa quan hi ha algun desequilibri que ens afecta.

És a dir, ens permet conèixer la nostra constitució, que és única, i observar els efectes dels desequilibris en el nostre cos i ment. Així tindrem la capacitat de compensar-los i mantenir una vida més saludable a través de l’alimentació i dels nostres hàbits diaris.

Curs d’Ayurveda

Aquest curs comencem un nou programa d’Ayurveda a Lumbini! Estem molt contents d’engegar aquestes classes per a apropar a tothom la profunditat i practicitat d’aquesta ciència mil·lenària.

Som tots diferents i tenim una constitució única que respon de manera diferent al que li arriba de fora. Aprendrem a observar quina alimentació i quins hàbits diaris ens ajuden a millorar el nostre benestar i el de la gent que ens envolta.

Cada classe tractarà sobre algun tema important per a la salut, amb l’objectiu que cada setmana puguem tornar a casa amb informació i coneixements pràctics per a millorar la nostra qualitat de vida.

Consultes d’Ayurveda

Ayurveda-Juneda-Lleida-Lumbini-consulta-jpgAyurveda-Juneda-Lleida-Lumbini-consulta-com-jpg