Ayurveda

ayurveda-juneda-lleida

Curs d’Ayurveda

Capçalera Curs Ayu+Jordi

Més info del curs

És un curs per a observar com ens relacionem amb el nostre entorn. Aprendrem a desenvolupar la mirada cap a nosaltres mateixos, cap al que mengem, cap al clima, les relacions personals i les emocions. Amb trobades en directe, gravacions, demostracions, exercicis i material didàctic que podràs gaudir per a tota la vida!

 

Ayurveda-Juneda-Lleida-Lumbini-consulta-jpg

Ayurveda-Juneda-Lleida-Lumbini-consulta-com-jpg

L’Ayurveda és el sistema de medicina tradicional de l’Índia. Ens ajuda a entendre la relació que s’estableix entre nosaltres i l’entorn en què vivim i ens desenvolupem. Ens aporta llum sobre com afecten la nostra vida diària l’alimentació, les emocions, l’estil de vida que portem, o les estacions de l’any …

Cada un de nosaltres és diferent, és a dir gestiona de manera diferent el que li arriba a través dels sentits o de l’alimentació. L’Ayurveda ens ajuda a entendre com el nostre cos gestiona els elements de la natura (tant el que mengem com el que ens envolta), com els assimilem i digerim, i què passa quan hi ha algun desequilibri que ens afecta.

És a dir, ens permet conèixer la nostra constitució, que és única, i observar els efectes dels desequilibris en el nostre cos i ment. Així tindrem la capacitat de compensar-los i mantenir una vida més saludable a través de l’alimentació i dels nostres hàbits diaris.